Rätt garageportar höjer värdet på din fastighet

Byte av garageportar kan bidra med ett stort lyft för vilken fastighet som helst. Många drar sig dock inför att göra slag i saken då det allmänt råder en felaktig uppfattning om att en sådan upprustning skulle vara kostsam. Idag kan ett komplett byte av port för ett normalstort garage hamna på en nivå som de flesta villaägare kan acceptera.

Garageexperten Småland AB har ett av marknadens bredaste sortiment av lättmonterade, automatiska garageportar. Tack vare samarbeten med välrenommerade tillverkare vars produktion är högeffektiv och anpassad efter stora volymer kan Garageexperten hålla riktigt bra priser i kombination med näst intill oslagbar kvalitet.

Enkelt sätt att höja värdet
Garageportar har blivit mycket mer tillgängliga på marknaden, med ökad konkurrens och förfinad teknik har priserna pressats. Det som förr ansågs vara en stor investering är idag snarare en del av det löpande underhållet för bostadsrättsföreningar, allmännyttan och villaägaren.
– Det är fullt möjligt att få tag på en toppmodern, högkvalitativ garageport för omkring 7000 – 10.000 kronor. Därutöver finns naturligtvis premiumvarianter för den som efterfrågar det, inklusive fönsteranpassningar och specialfunktioner, informerar Kristoffer Göthner, vd och grundare.
Att byta garageport är ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att höja värdet på sin fastighet. Hela sortimentet hos Garageexperten är lätt att montera med medföljande anvisning för vilken hemmafixare som helst. Det krävs med andra ord ingen hantverkarutbildning, men lite klurighet och normalhändighet är naturligtvis fördelaktigt.

Höga säkerhetskrav
De flesta av Garageexpertens portar finns i flera olika färger och mönster. Samtliga har motordrift och utförliga säkerhetsfunktioner inbyggda.
– Trots att de moderna garageportarna är prisvänliga är de samtidigt robusta och tillverkade efter gällande krav, understryker Kristoffer Göthner.
Samtliga varianter är utrustade med fallskydd och fjädersäkring, klämskydd och automatiskt stopp vid behov. För att även bibehålla en god innemiljö i garaget är samtliga portar tätade på alla sidor samt mellan varje portblad.

Växer med gott rykte
Efterfrågan på garageportar ökar i takt med att fler blir medvetna om hur lättillgängliga de är både pris- och leveransmässigt.
Garageexpertens lager finns i Jönköping, men försäljningen täcker hela Sverige tack vare samarbete med DB Schenker som levererar utanför Småland. Från Stockholm och söderut ombesörjer Garageexperten sina egna leveranser, och i de flesta delar av Sverige erbjuds också monteringsservice.
Sortimentet utvecklas med nya varianter hela tiden. Trots att hela Garageexpertens sortiment finns att köpa i den egna nätbutiken får man allt som oftast nya affärer på rekommendation. Det ser Kristoffer Göthner som ett riktigt bra betyg och ett kvitto på att produkterna liksom företagets service eftertraktas.


Jönköping SNL 2018-1 - Affärstidningen Näringsliv

Näringsliv 2018-1

Huvudtema: Jönköping
Gneta och gno som en Gnosjöbo

Det berättas mig en dag när jag besöker Hulténs industrimuseum i Gnosjö kommun att en gång för länge sedan kom om aftonen en man från fjärran cyklande förbi orten. Han behövde en sidovimpel att fästa på pakethållaren så att inte bilarna körde för nära.

Back to top