Attends levererar ren livskvalitet

Attends utvecklar och tillverkar hygienprodukter för att fler ska kunna leva ett aktivt liv utan begränsningar. Det breda sortimentet av högteknologiska inkontinensskydd för både män och kvinnor utvecklas ständigt, och den främsta ledstjärnan är ökad livskvalitet.

Varumärket Attends är en del av Domtar Personal Care, och drar härmed nytta av den globala koncernens muskler vad gäller innovation, utveckling och försäljning på en världsomspännande marknad. Samtidigt är Attends väletablerade på hemmaplan, med både utvecklingsavdelning och högautomatiserad fabrik i Aneby.

Spännande arbetsplats
Som Anebys största privata arbetsgivare och en av regionens mest högteknologiska företag erbjuder Attends en ytterst spännande arbetsmiljö. För den som vill vara med och göra skillnad och skapa ökad livskvalitet för fler människor världen över är Attends definitivt ett attraktivt alternativ.
Inom företaget finns många olika yrkeskategorier och utbildningsnivåer. Oavsett vad man arbetar med inom Attends så kan man vara säker på att bidra till starka sociala värden och en utveckling som gör skillnad.
– Produkterna är utvecklade för att ge utökade möjligheter för fler att välja sin egen livsstil, och vi får ofta feedback från kunderna som uttrycker glädje över att äntligen kunna känna frihet i att leva utan begränsningar. Det känns verkligen meningsfullt att vara en del av en sådan organisation, säger Linda Särbring, HR-manager i Sverige för Domtar Personal Care.

Ständiga förbättringar
Alla produkter från Attends har ett tydligt löfte om torrhet och diskretion. Ständig utveckling är något som präglar hela verksamheten. Det finns alltid något som kan förbättras och här lyssnar Attends på marknaden och inte minst användarna av produkterna. Samtliga produkter har utvecklats i nära dialog med användargrupper.
Ägarkoncernen Domtar Personal Care satsar mycket på fabriken i Aneby, som redan idag är en av Europas mest moderna för tillverkning av hygienprodukter. För att nå ut till en ännu större målgrupp effektiviseras verksamheten för att kunna producera mer på kortare tid, men givetvis med bibehållen kvalitet och prestanda.
– Många av de senaste årens investeringar handlar om att öka säkerheten i vår produktion, där vi idag har uppnått en nollvision för arbetsskador och olyckor. Vi står för produkter som ger ökad livskvalitet – vi ska också kunna erbjuda en säker arbetsplats för alla som arbetar här, säger Trevor Zieseniss, vd för Attends Healthcare AB.

Långsiktigt uppdrag
Attends produkter är testade och godkända för god hudomsorg av proDERM, institutet för dermatologisk forskning i Tyskland. Funktion och säkerhet är vägledande även för fortsatt utveckling av sortimentet, i enlighet med väletablerade kärnvärden som omtanke, flexibilitet och nytänkande.
Att arbeta med livskvalitet är ett uppdrag som aldrig kommer att ta slut. Därför kommer Attends att förfina sina processer, fortsätta utöka sortimentet och fila på ännu bättre absorption och diskretion i framtida produkter för kommande generationer.


Jönköping SNL 2018-1 - Affärstidningen Näringsliv

Näringsliv 2018-1

Huvudtema: Jönköping
Gneta och gno som en Gnosjöbo

Det berättas mig en dag när jag besöker Hulténs industrimuseum i Gnosjö kommun att en gång för länge sedan kom om aftonen en man från fjärran cyklande förbi orten. Han behövde en sidovimpel att fästa på pakethållaren så att inte bilarna körde för nära.

Back to top