Höga Kustens pärla utlovar hög trivselfaktor

First Hotel Kramm i Kramfors är det självklara valet för den som reser till Höga Kusten. Hotellets läge gör det till den perfekta utgångspunkten för alla som vill uppleva den natursköna regionen året om. Läget i kombination med en enastående gästfrihet gör också att många hittar tillbaka till First Hotel Kramm och Kramfors.

Även om läget i centrala Kramfors är bästa tänkbara så stoltserar First Hotel Kramm med betydligt fler värden. Det är framförallt hemtrevlighet, personlighet och engagemang som styr, och det är påtagligt i bemötandet såväl som i hotellets karaktär med design och gemensamma ytor.
– Vi står för en trivsam atmosfär som tilltalar en större målgrupp, konstaterar hotellchefen Monica Lindmark, som även upplyser om att det bland stamgästerna finns både affärsresenärer och äventyrslystna turister.
Trivseln märks även tydligt bland personalen. De flesta har varit med väldigt länge och har således fått vara med och sätta sin prägel på hotellet. Det är frihet under ansvar som gäller, och fokus är att skapa en välkomnande och trivsam miljö för alla som vistas på hotellet. Eftersom personalen oftast löser saker på eget initiativ garanteras också en snabb och effektiv service för gästerna.
– Vi vill naturligtvis skapa underlag för att gästerna ska välja oss igen, fortsätter Monica Lindmark. Vi har alla tänkbara bekvämligheter samlade under samma tak och en mycket engagerad personal. Utöver det så satsar vi även mycket på själva upplevelsen och har därför mycket nöjesinslag under helgerna. I juli har vi dessutom våra populära grillkvällar med underhållning ute på vår terrass.

Kramfors som utgångspunkt
First Hotel Kramm har 98 rum med bekvämlig komfort och noga genomtänkta detaljer. Rummen varierar i storlek med flest dubbelrum, 26 enkelrum samt tre juniorsviter. Dessutom finns en modern konferensavdelning med plats för upp till 200 deltagare samt restaurang och bar med kvalitet och lokalproducerat i fokus.
Hotellets vd Kent Norberg har nyligen avslöjat sina planer på att uppgradera receptionen, restaurangen och konferensavdelningen. I skrivande stund pågår planeringsarbetet kring dessa investeringar. Fokus blir på att skapa ett nytt uttryck i receptionen som blir ännu mer välkomnande och som ger hela hotellet ett lyft. Samtidigt kommer konferensavdelningen att renoveras för att även i framtiden kunna möta gästernas krav på komfort och modernitet.
Läget är som tidigare nämnt riktigt bra – hotellet nås lätt via väg och järnväg. Höga Kustens flygplats ligger också på bekvämt räckhåll. När intresset för Höga Kusten ökar hoppas Monica Lindmark även på ett ännu större intresse för Kramfors.
– Precis som drygt 90-talet övriga hotell inom First Hotels står vi här på First Hotel Kramm för en unik stil, atmosfär och design som borde upplevas på plats. I tillägg till det så ligger hotellet så bra till att besökare i regionen kan börja planera sin vistelse med Kramfors som utgångspunkt, understryker Monica som avslutning.


Bilaga Höga Kusten SNL 2017-2 - Affärstidningen Näringsliv

Näringsliv 2017-2

Huvudtema: Bilaga Höga Kusten
Gemenskap lägger grunden i Höga Kusten

Gemenskap, upplevelser och tid tillsammans. Det är vad Höga Kusten vill leverera under ett besök. Våra besökare ska mötas av leende ögon, jordnära och genuina människor och inte minst värme – både i bemötandet och från sprakande lägereldar. Tillsammans med den unika naturen och de förutsättningar den ger för friluftsäventyr har vi ett otroligt starkt erbjudande, säger Peter Holmqvist som är vd för Höga Kusten Destinationsutveckling.

Back to top