Hotell med bästa läge

Quality Hotel Prisma ligger mycket bra till ur flera perspektiv. Tack vare sitt centrala läge mitt i Skövde med gångavstånd till såväl resecentrum som hela stadens utbud av shopping, caféer och restauranger utgör hotellet en naturlig utgångspunkt. Dessutom nås stora delar av övriga Skaraborgsregionen lätt tack vare goda kommunikationer från Skövde.

Bästa läge mitt i centrum men ändå med ett särpräglat lugn intill den grönskande Bolognerparken är vad som kännetecknar Quality Hotel Prisma.
– Läget gör hotellet omtyckt av såväl affärs- som fritidsresenärer. Med ett antal nyrenoverade familjerum möter vi en större målgrupp. Det är en medveten satsning med tanke på Skövdes attraktionskraft som upplevelsecentrum, bland annat med närhet till äventyrsbadet Skövde Arena samt den anlagda badsjön som blivit ett landmärke för staden, berättar hotelldirektören Åsa Vlk, som även ansvarar för Hotel Majoren som också ligger centralt i Skövde.

Hög trivselfaktor
Förutom fördelaktiga citylägen kännetecknas både Prisma och Majoren av en hög servicenivå. Åsa poängterar att man kommer långt med ett sunt medarbetarfokus där alla känner sig delaktiga i anläggningens utveckling. Eftersom båda hotellen har en familjär känsla och hemtrevlig miljö är trivselfaktorn hög bland såväl personal som gäster.
– Att vi månar om personalen märks och känns när man besöker oss, menar Åsa. Eftersom det är relativt små arbetsplatser så får vi en nära kontakt där man hjälps åt över olika ansvarsområden och strävar efter gemensamma mål. Vi har roligt på jobbet och månar om att bibehålla en utvecklande miljö.
Att hotellen har många återkommande gäster vittnar också om att konceptet uppskattas.

Nära till upplevelser
Skövde har ett rikt utbud av aktiviteter och är en bra utgångspunkt för att uppleva stora delar av Skaraborg. Bland de mer kända attraktionerna finns Skara sommarland, Hornborgarsjön, Läckö slott, Skövde Arena och Karlsborgs fästning.
– Många av de större resmålen marknadsförs gemensamt. I regionen finns dessutom ett antal relativt okända pärlor som bara väntar på att upptäckas och då ligger våra hotell väldigt bra till, säger Åsa Vlk avslutningsvis.


Skaraborg SNL 2016-3 - Affärstidningen Näringsliv

Näringsliv 2016-3

Huvudtema: Skaraborg
Skaraborg är redo för framtiden

Som politiker är jag glad och stolt över att vara verksam just i Skaraborg. Här finns framåtanda, engagemang och en vilja att utvecklas. Här finns också en vilja att samarbeta och en tro på att saker blir bäst om man gör dem tillsammans, vilket också är min egen starka övertygelse ...

Back to top